پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

9+1 نكته مهم و فاش نشده در طرز تهيه كباب كوبيده

كوبيده رو چجوري خوشمزه تر درست كنيم ؟
اصلا كوبيده و فوت و فنش ! وقتي بخواي اين كباب بي نهايت خوشمزه رو درست كني لازمه كه يك سري نكات رو بلدي باشي و

همچنين با يك سري ادويه جات خوب و حالت هاي مختلف پخت اين نوع كباب نياز آشنا باشي ، حالا كاري نداري ميتوني با همراهي ما به 10 تا از اين نكات بي نظير دست پيدا كني :

كوبيده خانگي
به هيچ وجه در تهيه مواد اوليه كباب كوبيده از پودر زرد چوبه و جوش شيرين استفاده نكنيد.
هرگز مواد اضافي ديگري در مواد كباب كوبيده اضافه نكنيد زيرا طعم اصيل كباب از بين مي رود.
به هيچ عنوان در مواد اوليه از چربي هاي اضافي مانند دنبه استفاده نكنيد زيرا اين چربي ها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روي سيخ مي شوند.
عدم ورز دادن يكي از عواملي است كه باعث ريختن مواد كباب كوبيده از روي سيخ مي شود
هيچ وقت هنگام سرو ، برنج را روي كباب كوبيده نريزيد،زيرا سبب جذب روغن كباب در برنج شده و كباب كوبيده خشك ميگردد.
نوع گوشت و ميزان آن در كباب كوبيده در كيفيت و طعم آن به مقدار زيادي تأثيرگذار است.
بعد از اينكه سيخ ها آماده شد براي مدتي آن ها را در يخچال بگذاريد تا در هنگام كباب كردن از ريخته شدن گوشت بر روي آتش خودداري شود.
به هيچ عنوان فراموش نكنيد كه آب پياز بايد گرفته شود و فقط بايد پياز رنده شده مورد استفاده قرار گيرد.
خيلي ها از زردچوبه استفاده مي كنند اما ما توصيه ميكنيم از زردچوبه در تهيه كباب كوبيده استفاده نكنيد زيرا از اساس ادويه هاي كباب كوبيده نمك و زعفران و فلفل بوده است.
نكته آخر براي شما بحث سرو كباب كوبيده رو باز ميكنه كه توصيه ميشه حتما در كنار اين غذاي فوق العاده خوشمزه دوغ محلي را فراموش نكنيد و همچنين سماق را نيز به اين كباب اضافه كنيد.



منبع : نمناك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.